TR | EN
2022-2023 ÖĞRETİM YILI POSTER GÜNÜ
9.08.2023
Öne çıkan görsel

Mühendislik Araştırmaları dersini alan Öğrencilerimizin, Öğretim Üyelerimizin danışmanlığında hazırladıkları çalışmaları, 22 Haziran 2023 tarihinde çevrimiçi düzenlenen  2022-2023 Bahar Yarıyılı Poster Günü Etkinliği'nde sergilenmiştir. Posterler, etkinlikten önce Değerli Jüri Üyelerimiz;  Prof. Dr. Nezihe Ayas (Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Başkanı), Bölüm Danışma Kurulumuzdan Kenan Çalışır (TMMOB, KMO Eskişehir Bölge Temsilciliği Yön. Kur. Başkanı), Mahmut Yılmaz (Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri(Emekli)) ve Nuri Şişman (Arge Şefi, Teknik Malzeme A.Ş., Bursa) ile paylaşılmış ve kıymetli zamanlarını ayırarak değerlendirmelerini yapmışlardır. Jüri Üyelerimize günün gerçekleşmesindeki önemli katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

            Değerlendirme sonucunda; Prof. Dr. Mine ÖZDEMİR danışmanlığında öğrencilerimiz Yusuf KARABEKMEZ, İrem BAYLAN, Rahime DEMİR ve Nergis ÇİLDİR tarafından hazırlanan MISIR ATIK DESTEKLİ KOBALT BOR KATALİZÖRÜ İLE SODYUM BORHİDRÜR HİDROLİZİNDEN HİDROJEN ÜRETİMİ ’’ başlıklı posterleri ile en iyi üçüncü poster, Prof. Dr. İlknur DEMİRAL danışmanlığında öğrencilerimiz Eda KARAOĞLU, Melisa GÜMÜŞBOĞA, Gizem ERBAY , Coşkun AYAR’ın hazırladıkları BİYOKÜTLEDEN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU başlıklı posterleri ile en iyi ikinci poster, Prof. Dr. Demet TOPALOĞLU YAZICI danışmanlığında öğrencilerimiz Melisa ERŞAHİN, Emircan YILMAZ, Eda Melike SERT tarafından hazırlanan  ÜRİNER SİSTEMDE KULLANILMAK ÜZERE HAZIRLANAN BİYOKOMPOZİTLERİN İNCELENMESİ başlıklı posterleri ile en iyi birinci poster olarak seçilmiş ve öğrenciler tarafından çalışmaların sunumları yapılmıştır. Etkinlikte en iyi seçilen poster çalışanlarına, Mezuniyet GNO'na göre başarı derecesi alan ilk üç öğrencimize (Rıdho Charısma SIDI, Elif ÖZÇELİK, Talha KÜÇÜKER) ve Tübitak Projesi kabul edilen öğrencilerimize (Bkz. https://kimyamuh.ogu.edu.tr/Haber/Detay/93/ogrencilerimizin-basarisi ve https://kimyamuh.ogu.edu.tr/Haber/Detay/93/ogrencilerimizin-basarisi ) teşekkür belgeleri sunulmuştur.  80 katılımcının bulunduğu etkinlik sonunda Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz iyi dileklerini paylaşmışlardır.

 

Mühendislik Araştırmaları dersinde Danışmanlık yaparak güncel Kimya Mühendisliği konularında öğrencilerimizin tecrübe edinmesini sağlayan değerli Öğretim Üyelerimizi ve bu çalışmaların ortaya çıkması için gayret gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

 

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkısı olan Öğretim Üye ve Elemanlarımız Doç. Dr. Belgin Karabacakoğlu'na, Dr. Öğr. Üyesi Derya Yıldız'a, Araş. Gör. Dr. Seda Hoşgün'e, Dr. Öğr. Üyesi Canan Şamdan'a ve Araş. Gör. Fırat Yılmaz'a emekleri için teşekkür ediyoruz.

 

 

Prof. Dr. Demet TOPALOĞLU YAZICI
Bölüm Başkanı