ERASMUS+ Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşım Toplantısı
4.11.2022

ERASMUS+ öğrenim ve staj hareketliliğinden yararlanan mezunlarımızın ve öğrencilerimizin tecrübe paylaşım toplantısı 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 20:30' da yapılmıştır. Toplantıda Erasmus+ Bölüm Koordinatörü Doç Dr. Uğur Moralı tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından mezunlarımızdan; University of Cagliari'de öğrenim hareketliliğine katılan Başak Buse İşçi, University of Cagliari'de öğrenim hareketliliği ve Almanya'da staj hareketliliğine de katılan Hanife Emirdağlı ve öğrencilerimizden;  Poznan University of Technology'de öğrenim hareketliliğine katılan Buse Uçankale değerli katkıları ile aramızdaydılar.

Bilgilendirme sunumu yapan Öğretim Üyemize, tecrübelerini aktaran mezunlarımıza ve öğrencimize paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bölüm Başkanlığı