Poster Günü 2017
26.05.2017
Bölümümüz son sınıf öğrencileri 2016-2017 bahar yarıyılı Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalarını Bölümümüzde sergilemişlerdir. Bu sergide, öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları 21 adet posterle sunulmuşlardır. Poster değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Aycem ÇAKMAK, Cem PERKDAŞ, Elif BAYRAK, Gülşen KARACA, Neslihan SARITAŞ’ın Doç. Dr. İlker Kıpçak danışmanlığında hazırlamış oldukları “KATALİTİK ISLAK PEROKSİT OKSİDASYONU İLE AZO BOYAR MADDE GİDERİMİ” başlıklı çalışma poster birincisi,  Büşra YATAN, Ayşe ÇİFTÇİ, Esra ÇOKLUK, Selen YILMAZ’ın Prof. Dr.Neşe Öztürk Danışmanlığında hazırlamış olduğu “SERAMİK ATIK SULARININ KOAGÜLASYON-FLOKÜLASYON-MİKRODALGA YÖNTEMLERİ KULLANILARAK ARITIMI” başlıklı çalışma poster ikincisi ve Seher ERGİN, Seda ESENTÜRK, Tugay YALÇIN, Cemaleddin KARAKAŞ’ın Prof.Dr. Mine ÖZDEMİR Danışmanlığında hazırlamış olduğu “SEPİOLİT DESTEKLİ NİKEL- BOR KATALİZÖRÜ İLE NaBH4 HİDROLİZİNDEN HİDROJEN ELDESİ” başlıklı çalışma poster üçüncüsü olmaya layık bulunmuştur.