Öğrencilerimizin Başarısı
21.06.2022

Bölümümüz öğrencileri Seda Ergen (proje sorumlusu), Berfu Ergun, Gülce Kahraman ve Belgin Çakıcı Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında, Prof. Dr. Neşe ÖZTÜRK’ ün akademik danışmanlığında hazırladıkları  ‘’YAĞLI ATIK SULARIN HİBRİT YÖNTEMLERLE ARITILABİLİRLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI’’  konulu araştırma ile 2022 ÇEVRE VE ENERJİ TEKNOLOJİLERİ YARIŞMASI ÜNİVERSİTE VE ÜZERİ SEVİYESİ  finaline kalmaya hak kazanmıştır.

Bölümümüz öğrencileri Başak Şahan (proje sorumlusu), Ayşe Gözde Sayın ve Yücel Tunçbora Pelen Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında, Prof. Dr. Hilal DEMİR KIVRAK’ ın akademik danışmanlığında hazırladıkları  ‘KUMAŞ ÜZERİNE MODİFİYE EDİLMİŞ ANOT ÜZERİNDE FOTOKATALİTİK ENERJİ ÜRETİMi’  konulu araştırma ile TEKNOFEST 2022 ÇEVRE VE ENERJİ TEKNOLOJİLERİ YARIŞMASI ÜNİVERSİTE VE ÜZERİ SEVİYESİ  finaline kalmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bölüm Başkanlığı