ETTOM FAİR PLAY 2019
22.05.2019

Son sınıf öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergilenmesi, çalışmalarının sanayicilerimize tanıtılması, üniversite, iş dünyası ve öğrencileri ile bilgi ve görüş alışverişinin sağlanması amacıyla 2019 ESOGÜ PROJE FUARI, 03 Mayıs 2019 tarihinde, üniversitemiz ve Eskişehir Sanayi Odası işbirliği ile Eskişehir Sanayi Odası İdare Binası Fuaye Alanında gerçekleştirilmiştir.  Bölümümüz öğrencileri etkinliğe 2018-2019 Bahar Yarıyılı Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında hazırladıkları 11 adet çalışma ile katılmışlardır. Fuarda bölümümüz öğrencileri Büşra Nur ARSLAN, Ezgi SÜNGER, Neslihan KARGIN ve Esra DAŞGIN  Prof. Dr. Mine ÖZDEMİR danışmanlığında yürüttükleri " Atık Akü Geri Kazanım Tesisi Fırın Cüruflarının H2SO4 Liçi ile Demir Sülfat Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması " başlıklı çalışma ile ETTOM özel ödülünü almışlardır.