POSTER GÜNÜ 2019
21.05.2019

Bölümümüz son sınıf öğrencileri 2018-2019 bahar yarıyılı Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalarını Bölümümüzde 24 adet poster ile sergilemişlerdir. Bu sergide öğrencilerimizin hazırladıkları posterler  Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Elif Akbay, Bölüm Danışma Kurulu Üyelerimiz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri (Emekli) Mahmut Yılmaz , TMMOB KMO Eskişehir Bölge Temsilciliği Yön. Kur. Başkanı Kenan Çalışır, Bölüm Öğretim Üyelerimiz Prof.Dr.Sevgi Şensöz ve Prof. Dr. Sermet kabasakal tarafından değerlendirilmiş olup, öğrenciler bu değerlendirmelerin ortalamasından poster notunu almışlardır. Öğrencilere katılım belgeleri ESTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu , ESOGÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Karamancıoğlu , Doç.Dr.Elif Akbay, Bölüm danışma Kurulu Üyelerimiz Mahmut Yılmaz, Kenan çalışır ve Bölümümüz Öğretim Üyeleri tarafından verilmiştir.