Seminer
1.12.2017

1 Aralık 2017 tarihinde Suat Mirza Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Ayhan GÖKBAĞ (Genel Koordinatör, ISIDEM YALITIM SAN. TİC. A.Ş), Nurten GÖZ (Kalite Kontrol Uzmanı, ISIDEM YALITIM SAN. TİC. A.Ş.), Yasemin COŞKUN ( AR-GE Mühendisi, ISIDEM YALITIM SAN. TİC. A.Ş. ), Semih ŞAŞMAZ (AR-GE Sorumlusu, REKOR KAUÇUK SAN. TİC. A.Ş ), Kimya Yüksek Mühendisi Hakan POLAT (Proje Müdürü, EXACONS Proje ve Taahhüt A.Ş.), Funda DUMAN UNUTULMAZSOY (Kalite Mühendisi, PARK CAM SAN. TİC. A.Ş. ), Ceyhun ERDEM AZGI (Üretim Müdürü, AK GIDA (Lactalis Türkiye) SAN. TİC. A.Ş.), Uğur KOCAOĞLU (İnsan Kaynakları Grup Müdürü, AK GIDA (Lactalis Türkiye) SAN. TİC. A.Ş.) tarafından konuşma yapılmıştır. Konuşmacılar etkinlikte firmalarını ve üretimlerini tanıtarak öğrencilerin sorularını yanıtlamışlardır. Ayrıca öğrencilerin kariyer gelişimi için bilgi vermiş ve soruları yanıtlayarak mesleki deneyimlerini paylaşmışlardır.