11.Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi
5.09.2014

"11. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi" Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nün ev sahipliğinde 2-5 Eylül 2014 tarihleri arasında Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir. 2 Eylül 2014 tarihinde Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Aşkın ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hasan Gönen'in konuşmaları ile açılışı yapılan Kongre süresince yurtiçinden ve yurtdışından 6 davetli bilim insanı konuşma yapmış, ayrıca kongrenin ilk gününde Sanayi-İstihdam ve ARGE başlıklı bir panel oturumu yapılmıştır. Farklı üniversitelerden ve çeşitli kurumlardan 749 katılımcının olduğu Kongre kapsamında sözlü veya poster olarak toplam 548 bildiri kongre programında yer almıştır.