Öğrencilerimizin Başarısı
22.04.2024

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencileri; Senanur MERT 'in (yürütücü), Dr. Öğretim Üyesi Derya YILDIZ'ın akademik danışmanlığında hazırladıkları “Sn/AC Katalizörler Kullanılarak Amonyum Boranın Metanolizi Yoluyla Hidrojen Üretimi” başlıklı çalışma, Metehan DİLCİ (yürütücü), Ulaş SAATYaren ÇELİKTAŞ ve Sude ÇAĞLAR'ın  Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Şefika KAYA'nın danışmanlığında hazırladıkları ''ZSM-5 Destekli Bimetalik Katalizör Sentezi ve 1-Propanol Elektrooksidasyonu'' başlıklı çalışma, Ayşe BAŞARAN'ın (yürütücü), Emine DOLMAN ve Mosab Abobaker Aldoma MUSA'nın Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında  Dr. Öğretim Üyesi Canan ŞAMDAN'ın danışmanlığında hazırladıkları ''Magnetik aktif karbon nano kompozit malzeme sentezinde fonksiyonel grup çeşitliliğinin etkisi" başlıklı çalışma ve Ziya Berkay KEL'in (yürütücü), Dr. Öğretim Üyesi Ömrüye ÖZOK ARICI'nın akademik danışmanlığında hazırladıkları “Kantaron Yağı İçeren Yeni Nesil Malzemelerle Akciğer Kanseri Antijeninin Tespiti” başlıklı çalışma ile TÜBİTAK 2209- A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 2.Dönem Çağrısı kapsamında desteklenmiştir.

Öğrencilerimizi ve Öğretim Üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Prof. Dr. Demet Topaloğlu Yazıcı