Lisans Öğrencileri için Ar-Ge Bilgilendirme Toplantısı
17.11.2023

Kimya Mühendisliği Öğrenci Kulübümüzün planlamış olduğu "Lisans Öğrencileri için Ar-Ge Bilgilendirme Toplantısı" Bölümümüz Öğretim Üyelerinin değerli katkıları ile 14 Kasım 2023 saat 11:30'da gerçekleştirilmiştir. Toplantıda; Prof. Dr. Hilal Demir Kıvrak, lisans öğrencileri için TÜBİTAK, BAP proje başlıkları, TEKNOFEST yarışmaları ve burs programları hakkında tanıtım yapmıştır. Prof. Dr. Neşe Öztürk, lisans öğrencilerinin 4. sınıfta hazırladıkları tez çalışmalarını, sanayi ortaklığında yapılan proje pazarı ve fuar etkinliklerinde, Ulusal Kimya Mühendisliği Öğrenci Kongresinde (UKMÖK) veya başka platformlarda sunabilme fırsatlarından bahsetmiştir. Prof. Dr. Demet Topaloğlu Yazıcı, Doç. Dr. Musa Şölener, Dr. Öğretim Üyesi Derya Yıldız ve Dr. Öğretim Üyesi Şefika Kaya lisans öğrencilerine yönelik bu proje ve yarışmalar ile ilgili geçmiş tecrübelerini paylaşmışlardır.

Öğretim Üyelerimize değerli paylaşımları için teşekkür ediyor, Kulüp Üyelerimizi bu faydalı etkinlikleri için tebrik ediyorum.

Prof. Dr. Demet TOPALOĞLU YAZICI