1. Sınıf Öğrencilerimiz için Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı
17.10.2023
Öne çıkan görsel

Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 04 Ekim 2023 saat 14:00 'te tanışma ve bilgilendirme programı düzenlenmiştir. Yeni öğrencilerimiz ve Bölüm Öğretim Elemanlarımız tanışmış ve ayrıca Prof. Dr. Demet Topaloğlu Yazıcı, Prof. Dr. Ayşegül Aşkın ve Doç. Dr. Belgin Karabacakoğlu tarafından tanıtım ve bilgilendirme sunumları yapılmıştır.

Programda bu sene ilk defa Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Eskişehir Şubesi'nden gelen "Sosyal Hizmet Uzmanı Serkan Palancı"  ve "Uzman Klinik Psikolog Semih Gelegen"  "Bağımlılık, Türleri, Etkileri ve Bağımlılıkla Mücadele" konusunda faydalı sunumlar yapmışlardır.

Sunumların ardından Araş. Gör. Dr. Seda Hoşgün ve Araş. Gör. Fırat Yılmaz, öğrencilerimize Bölüm sınıf ve laboratuvarlarını gezdirerek tanıtmıştır.

Sunumlarda ve programın gerçekleşmesinde emeği geçen değerli Öğretim Elemanlarımıza ve YEDAM 'dan gelen değerli konuklarımıza teşekkür eder, Sevgili Öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir akademik hayat dileriz.

2023-2024 AKADEMİK YILI ORYANTASYON PROGRAMI

Prof. Dr. Demet TOPALOĞLU YAZICI