Poster Günü 2018
15.05.2018

Bölümümüz son sınıf öğrencileri 2017-2018 bahar yarıyılı Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalarını Bölümümüzde sergilemişlerdir. Bu sergide, öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları 19 adet posterle sunmuşlardır. Ayrıca 2 grup Kimya Mühendisliğinde Tasarım I dersinde hazırladıkları ısı değiştirici tasarımı projelerini de posterleri ile sunmuşlardır.  Poster değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucu Hamiyet ÜREYİL, ELİF ÜREYİL, DİLEK BALCISOY ve E. KÜBRA PEKYÜREK’ in Prof. Dr. Neşe ÖZTÜRK danışmanlığında hazırlamış oldukları “ Cnc Metal İşleme Tezgâhları Atık Suyundan Bor Yağı Gideriminde Seramik Membranların Kullanılabilirliğinin Araştırılması ” başlıklı çalışma poster birincisi, Büşra KINALI ve Oğulcan Mert ARKON’ un  Prof. Dr. Ayşegül AŞKIN danışmanlığında hazırlamış olduğu “Crt Cam Atıklarının Seramik Sağlık Gereçlerinin Bünye ve Sırlarında Değerlendirilmesi” başlıklı çalışma poster ikincisi ve Orkun SÖYLEMEZOĞLU, Meltem AYRANCI, İrem ÖZTÜRK, Selin UZUN’ un Doç. Dr. Demet TOPALOĞLU YAZICI danışmanlığında hazırlamış olduğu ‘’Yapı Gereçlerinde Kullanılacak Çok İşlevli Seramiklerin İncelenmesi’’ başlıklı çalışma ile Ali ATAK, Elifnur SABİR, Elif Sena GÜNEŞ’ in  Doç. Dr. Belgin KARABACAKOĞLU danışmanlığında hazırlamış olduğu “Emaye Sırlarında Atık Cam İlavesinin Kaplama Özelliklerine Etkisi” başlıklı çalışma poster üçüncüsü olmaya layık bulunmuştur.