2018 ETTOM FAİRPLAY
11.05.2018

Öğrencilerimizin Başarısı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü, ESOGÜ ETTOM ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) işbirliğiyle Üniversite Sanayi İşbirliği ekseninde Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi İş ve Ticaret Merkezi’ nde 10 Mayıs 2018 tarihinde 2018 ESOGÜ ETTOM FAIR PLAY  etkinliği gerçekleşmiştir. Bölümümüz öğrencileri etkinliğe 2017-2018 Bahar Yarıyılı Mühendislik Araştırmaları dersi kapsamında hazırladıkları 7 adet çalışma ile katılmışlardır.

Bölümümüz öğrencilerinden Meltem AYRANCI, İrem ÖZTÜRK, Orkun SÖYLEMEZOĞLU ve Selin UZUN' un Doç. Dr. Demet TOPALOĞLU YAZICI danışmanlığında yürüttükleri "Yapı Gereçlerinde Kullanılacak Çok İşlevli Seramiklerin İncelenmesi" başlıklı çalışma Kimya Mühendisliği alanında birinci seçilmiştir.